29 Mayıs 2012

The Victoria's Secret Fashion Show (2010)

The Victoria's Secret Fashion Show (2010)

http://divxplanet.com/sub/m/27393/The-Victoria-s-Secret-Fashion-Show.html

Victoria’s Secret’ın melekleriyle “binbir fantezi” yaşarken, son dönemin genç yıldızlarından Katy Perry’nin hareketli şovuyla karşınızda olacak. İşte geceden detaylar:

Her sene ayrı bir temayla sahnelenen Victoria’s Secret Fashion Show’un şovun bu seneki ana teması, “Bin Fantezi Gecesi”. Ateşli, şirin, seksi, vahşi, cennetlik ve sporcu pembe melekler altı farklı dekorda, altı farklı tarzda kadın türünü ve tasarımlarını sergileyecek.

14 yılın ardından kanatlarını çıkararak emekliğe ayrılan Heidi Klum’un yerini, bu sene güzeller güzeli Adriana Lima alıyor. Ekibin liderliğini üstlenen Lima, gecenin baş ürünü olan Damiani tarafından üç bin mücevherle tasarlanan iki milyon Dolar değerindeki sütyeni tanıtacak.

Miranda Kerr ve Doutzen Kroes gibi tanıdık bazı modelleri bu yıl hamilelikleri nedeniyle izleyemeyecek olsak da vazgeçilmez yüzlerden Alessandra Ambrosio, Izabel Goulart ve Karolina Kurkova yine podyumu inletecek.

Victoria’s Secret Fashion Show’a 2010 yılında taze kan geliyor. Candice Swanepoel, Erin Heatherton ve Lily Aldridge gibi genç modeller bu yıl kanat takmaya hak kazanıp Victoria’s Secret’ın yeni melekleri olmanın heyecanını yaşıyor.

Kaynak: cnbce.com
Share: