06 Haziran 2012

"Footballers' Wives" (2002)

"Footballers' Wives" (2002)

http://divxplanet.com/sub/m/13272/Footballers-Wives.html

BİLİN BAKALIM, HANGİSİ BECKHAM'IN KARISI...

İngiltere'nin en sansasyonal dizisi: Futbolcular, eşleri ve bir topun etrafında dönen hayatları...

Güzeller, zenginler ve paranın alabileceği her şeye sahip olabilirler, ancak hala mutlu değiller. Hayali Premier League takımı Earls Park'ın oyuncuları ve eşlerinin hayatı göründüğünden çok daha karışık. Medyatik skandallar, ihanetler, entrikalar, çılgın partiler ve hatta cinayet bu hayatın içinde... Futbol dünyasının kirli çamaşırları ortaya seriliyor.

Dizideki futbolcular, Earls Park denen -ve lakapları "Sparks", yani "Kıvılcımlar" olan- bir takımda oynuyor. Footballers' Wives, Earls Park FC futbolcularının eşi olan birçok kadının hayli ışıltılı ve olaylı hayatını anlatıyor... Ama karakterler arasında merkezi oluşturan biri varsa, o da hiç şüphesiz Sparks'ın kaptanı Jason Turner'ın eşi Tanya Turner. Zoe Lucker'ın canlandırdığı kurnaz ve entrikacı Tanya karakteri, İngiltere televizyonculuk tarihine Atlantik'in öte yanından çıkan bir tür dişi JR Ewing olarak geçmişti.

Dizinin ilk bölümünde golcü Ian Warmsley'in Sparks'a transferi gerçekleşirken, karısı Donna, Ian ile yıllar önce evlatlık verdikleri çocuklarını arıyor. Ünlü model Chardonnay Lane ve takımın yakışıklı oyuncusu Kyle Pascoe'un düğünü yaklaşıyor. Takım kaptanı Jason ve karısı Tanya ise Earls Park'ın Jason'ın takımdaki yerini alabilecek bir İtalyan orta saha oyuncusu transfer etmesiyle birlikte, gelecekleri hakkında endişelenmeye başlıyorlar.

Kaynak: e2.tv.tr
Share: