12 Eylül 2013

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004) | Anchorman: O Bir Efsane

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004) | Anchorman: O Bir Efsane

http://divxplanet.com/sub/m/4424/Anchorman-The-Legend-of-Ron-Burgundy.html

Bir tarafta The Newsroom’un Will McAvoy’u gibi yürekli gazeteciler var, bir tarafta da Ron Burgundy gibi yüz karaları. Will Ferrell gururla sunar...

Ana haber bülteni sunuculuğu, Ron Burgundy gibilerinin işi değil. Ama karşı konulmaz “cazibesinden” midir, yoksa kamera karşısındaki rahatlığından mıdır bilinmez, birileri Ron Burgundy’ye bu işi layık görmüş. 70’lerin Amerika’sı her akşam ana haber bülteninde onu izlemek zorunda. Doğrusu kimse halinden şikayetçi de görünmüyor, ne de olsa Burgundy kentin reyting kralı. Biraz da bu başarının havasıyla caddelerde kral gibi dolaşıyor. Peki ya günün birinde bu erkek-egemen sektöre, işinde başarılı ve çok da hırslı bir kadın giriş yaparsa? Burgundy’nin balonu patlar mı dersiniz?

Will Ferrell’ın yönetmen Adam McKay ile birlikte kaleme aldığı Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, bir Judd Apatow yapımı olduğu için bugün komedi deyince akla gelen neredeyse bütün aktörleri bir araya toplamış durumda. Ferrell’ın yanı sıra; Paul Rudd, Steve Carell, Seth Rogen, Ben Stiller, Luke Wilson, hatta Apatow’un kendisi bile kamera karşısında. Çok sevilen filmin devamı niteliğindeki Anchorman: The Legend Continues ise ülkemizde Nisan ayında vizyona girecek.

Kaynak: cnbce.tv
Share: