23 Nisan 2013

Elizabethtown (2005) | Eve Dönüş

Elizabethtown (2005) | Eve Dönüş

http://divxplanet.com/sub/m/7598/Elizabethtown.html

Cameron Crowe’un karakterleri, gelinini sevmeyen bir aile, hayalkırıklığına uğrayınca intihar etmek isteyen bir genç ve pratik, becerikli bir kız...

Güneyli bir aile reisinin cenazesinde beklenmedik bir aşk filizlenir. Böyle bir aşk olabilirse eğer, Cameron Crowe imzasını taşıyacağı kesin. Ne de olsa yönetmen / senarist Crowe Jerry Maguire ve Almost Famous gibi filmlerle kendine özgü bir gerçekçilik türü geliştirdi. Bu sefer de aşkın kurtardığı intihara meyilli bir adamın hikayesini anlatıyor.

Ayakkabı tasarımcısı Drew Baylor (Orlando Bloom), kendi eseri olan Späsmotica ayakkabı ile şirketini neredeyse bir milyar dolarlık zarara sokar. Şirketin patronu Philip DeVoss (Alec Baldwin), "Vaktiyle heyecanla beklenen bu ürün, bütün bir kuşağı yeniden yalınayak dolaşmaya döndürebilir” diyerek onu kovar. Başarısız biriyle nişanlı olmak istemeyen sevgilisi Ellen da (Jessica Biel) onu terk eder. Drew evine gider ve intihar etmeye karar verir. Ancak tam o anda kızkardeşi Heather (Judy Greer) telefon eder ve ailesini ziyarete giden sevgili babalarının az önce Elizabethtown’da öldüğünü söyler.

Kaynak: cnbce.tv
Share: